I fødselsdagsgave fik jeg et meget fint lilla kamera af min kæreste, og det skulle naturligvis indvies på dagen.
Jeg havde lavet to kager. Den ene var NYBH famøse cheesecake, som altid er en succes, og som jeg også har lavet før. Den anden var en ny én som jeg længe har ønsket at lave. Jeg fandt opskriften på Banoffee Pie på gastromand.dk, og var solgt med det samme. Så søgte på flere banoffee pie opskrifter for at se om der fandtes andre end gastromands. og det gjorde der! Banoffe pie er åbenbart en KLASSIKER. Og det er der en grund til.
Opskrift: Bund: Samme bund som i cheesecaken dog både med hvid og mørk chokolade
Fyld:
- to dåser kondenseret mælk (koges i ca. tre timer, sørg for at dåserne hele tiden er tildækket af vand). Åben dåserne nå de er kølet ned....og du har den fineste og sødeste karamel.
- Tre umodne bananer (de skæres meget tyndt)
- 100 g mørk chokolade
- citronsaft
- piskefløde- pisket til flødeskum og toppes med hakket chokolade
Cheesecaken.
Anders og Maja diskuterer dagens folkeskole.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar